Miyabi 6000MCT

Serien: 6000MCT er en æstetisk knivserie, hvor stålets kvalitet, og skaftets design er perfekt afstemt og danner en harmonisk enhed. Finishen på alle knivens dele er med til at inspirere både professionelle- som amatørkokke. Designet er præget af det velkendte hamrede udseende på knivbladet og skaftets sofistikerede trælook.

Håndtaget: Håndtaget på på denne serie har en buet, svanehals-lignende facon for øget komfort. Materialet er robust cocobolo Pakka Wood, som er et tropisk træmateriale, som under højtryksbehandling giver et solidt og elegant materiale, som er næsten 100% vandtæt. Dertil er et endedæksel med logo påmonteret for at færdiggøre det klassiske Miyabi-design.

Stålet: Den patenterede CRYODUR® klinge, er med sin inspiration fra de Japanske samurai-sværd et kunstværk i sig selv. Stålet hærdes ved hvad der kaldes en is-hærdning, som foregår ved -196°. Det giver stålet en helt exceptionel hårdhed. Knivens kerne er omgivet 3 lag kvalitets stål, af ståltypen MC63. Stålet rammer 63 på Rockwell’s hårdheds skala. Den velkendte klingebehandling sætter prikken over i’et, og giver bladet det klassiske ”hamrede” look.

Showing all 8 results