Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder i tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Knivblokken.dk

Generelle oplysninger
Knivblokken.dk er pr. 31/10/2016 overdraget fra T.HORNBÆK IVS (CVR: 35801588) til Kpa Gastro ApS (CVR: 37976652) 

Firmaoplysninger:
Kpa Gastro ApS 
Rømersvej 33
7430 Ikast
Tlf. 7199 3098
CVR. 37976652 

Betaling  
På www.knivblokken.dk kan der betales med:
Dankort, Mastercard, Maestro, JCB, Vpay, Visa, Visa electron og MobilePay.
Der tages ikke gebyr ved betaling med Dankort og MobilePay. Ved betaling med øvrige betalingskort opkræves der 1,25% af købet i betalingsgebyr. 
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.knivblokken.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. 
For fuldstændig information om ViaBills vilkår og betingelser for køb, klik her: www.ViaBill.com/kredit. ViaBill gennemgår og vurderer oplysningerne angivet af forbrugeren, og ved berettigede anledninger udveksler ViaBill oplysningerne med andre kreditoplysningsbureauer (kreditcheck). Hvis resultatet af kreditchecket ikke er tilfredsstillende, kan ViaBill nægte kunden at benytte denne betalingsform og henvise til andre betalingsformer. ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesloven (persondataloven) og videregives ikke til tredjemand med henblik på marketingsformål

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med www.knivblokken.dk indgås aftaler på dansk.

Levering 
Forsendelse af varer sker altid med GLS. Ved chek ud er det muligt at vælge mellem nedenstående leveringsmuligheder: 

1. Levering med GLS til Pakkeshop
Ved denne leveringsform, vil pakken blive sendt til den valgte GLS pakkeboks. Prisen er 49 kr. Ved udleveringen skal der fremvises gyldigt billed-id samt trackingnummeret du har fået af Knivblokken.dk. Derudover vil du modtage en mail og SMS fra GLS så snart pakken er klar til afhentning. 

SÆRLIGT VED LEVERING TID GLS PAKKESHOP:
Det er dit eget ansvar, at holde øje med tracking nummeret og få afhentet pakken i rette tid.
Ikke afhentede pakker kommer retur til os indenfor ca. 14 dage. Ønsker du ikke genforsendelse, bliver du opkrævet kr. 49,- for returneringen, da vi opkræves kr. 49,- af GLS som betaling for at returnere den ikke afhentede pakke.

Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 hverdage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 45,-. Dette gælder også, hvis du ikke har modtaget advisering vedr. f.eks. indtastning af forkert tlf. nummer

2. Levering med GLS til Privat adresse  
Ved denne leveringsform, vil pakken blive sendt til din adresse. Prisen er 69 kr. Hvis det skulle ske, at du ikke er hjemme når GLS kommer forbi med pakken, vil pakken blive aflevert i nærmeste pakkeshop. Du vil få besked herom på SMS og e-mail fra GLS. 

3. Levering med GLS til Erhvervsadresse 
Denne leveringsform koster 39 kr. Prisen for levering til en erhvervsadresse er lavere end til en privatadresse, da det forventes, at der er nogen på adressen til at tage i mod varen. Skulle det mod forventning ske, at der ikke er nogen på adressen, vil pakken blive leveret den efterfølgende hverdag. 

4. Afhentning på vores adresse. Det er gratis. Varen kan afhentes på nedenstående adresse, alle hverdage mellem 9-16. 

Kpa Gastro / www.knivblokken.dk
Rømersvej 33
7430 Ikast

Fragten gratis ved køb over 998 kr. Gælder dog IKKE palleleveringer, privat leveringer samt pakker over 20 kg.

Ved palle levering er priser som følger:

1/4 palle: 295 kr. inkl. moms
1/2 palle: 395 kr. inkl. moms
1/1 palle: 598 kr. inkl. moms

BEMÆRK: Indbæring ej inkluderet og Levering til kantstenen. Såfremt der på forhånd ikke er aftalt sted for aflæsning, og der ikke er nogen hjemme til at modtage varen på adressen, forbeholder Kpa Gastro ApS sig retten til at opkræve gebyr for forgæves levering, svarende til fragtprisen. Levering sker typisk mellem 08.00 og 16.00

Fortrydelsesret
Disse regler gælder kun for salg til forbrugere, medmindre andet er aftalt.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.knivblokken.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter, at du har modtaget din vare(r).
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved hjælp af denne formular for Retur og ombytning. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse vilkår. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du betaler selv returfragt.

OBS: Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret. 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen frem til tidspunktet for varens levering. Du kan med fordel genbruge emballagen fra Knivblokken.dk. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Vedlæg en kopi af ordrebekræftelsen eller gør tydeligt opmærksom på hvilket ordrenummer der er tale om. 

OBS: Vedr. returret for fødevareprodukter  
Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

OBS vedr. specialprodukter: 
Specialproducerede varer såsom stålborde, produkter med gravering eller anden form for personalisering herunder specialmål eller lign. kan IKKE returneres.

Varens stand, når du sender den retur.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Har en kniv været brugt, vil værdiforringelsen af hygiejnemæssige årsager være 100%. Sørg derfor for at holde beskyttelsesfolien på knivene, indtil du er sikker på, at du ikke vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Taste – og slåfejl
Vi tager forbehold for taste – og slåfejl på alle produkter på www.knivblokken.dk. Ved fejl som disse dækker knivblokken.dk dine omkostninger ifbm. returnering af dit produkt, såfremt der forinden returnering tages kontakt til www.knivblokken.dk. Har du oplevet en taste eller slåfejl, kontakt venligst info@knivblokken.dk.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
Kpa Gastro / www.knivblokken.dk
Rømersvej 33
7430 Ikast

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Ved fortrydelse eller ombytning kan du udfylde vores fortrydelsesformular eller udfylde e-mærktets standard fortrydelsesformular og sende den til os. 

Reklamation
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på www.knivblokken.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du give information om, hvad manglen består i.

Varen sendes til:
Kpa Gastro / www.knivblokken.dk
Rømersvej 33
7430 Ikast
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Pakker der sendes retur til GLS pakkeshop eller Post Nord pakkeboks kommer automatisk retur til afsender. Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Klageadgang  
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på info@knivblokken.dk eller 7199 3098. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Adressen på forbrugerklagenævnet er Carl Jacobsensvej 39, 2500 Valby. 

Derudover har du mulighed for, at benytte EU’s klagemyndighed ODR (Online Dispute Resulution). En sådan klage, kan udfyldes her.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på www.knivblokken.dk, har vi brug for følgende oplysninger:  Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Kpa Gastro ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren for Kpa Gastro ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.knivblokken.dk er Rasmus Hedegaard, info@knivblokken.dk
Oplysninger afgivet til www.knivblokken.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din opgivne mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre. Som registreret hos Kpa Gastro ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kpa Gastro ApS via e-mail info@knivblokken.dk