Kontakt

Kontakt knivblokken.dk

Kom og besøg os

Vi elsker godt køkkenudstyr og gode kokkeknive!
Vi har et kæmpe udvalg af knive – og nogle gange er det rart at holde varen i hånden før du køber. Vi har en stor udstilling og knive for mere end 300.000 kr. på lager til enhver tid. Kig bare forbi, så du er sikker på at få valgt det rigtige produkt, før du køber. Du er naturligvis også altid velkommen til at sende os en besked med nedenstående kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig idenfor 24 timer.

Kontaktinformationer

Adresse: Rømersvej 31, 7430 Ikast
Email: info@knivblokken.dk
Telefon: +45 71993098

Åbningstider: 
Man-Tors fra 08:00 – 16:30 
Fredag fra 08:00 – 13:30

Vil du ringes op?

I 2018 har vi lanceret en lang række nye hjemmesider der byder på mange spændende
kvalitetsprodukter og services, skræddersyet til at imødekomme vores kunders behov

Hendishop.dk
Hendi Food Service Equipment er leverandør og producent af ikke-fødevareholdningsudstyr, buffet produkter, køkkenudstyr og service til gæstfrihed og catering – KPA er blandt skandinaviens førende forhandler af hendi produkter.

Cateringemballage.dk
Cateringemballage.dk er leverandør af danmarks bedste emballageløsninger til både private og erhverv.

Profvask.dk
Hos profvask.dk finder du landets bedste industri vaskemaskiner og tørretumblere, samlet på et sted.

Industriopvasker.dk
På industriopvasker.dk finder du et bredt udvalg af industri opvaskemaskiner og tilbehør, til industri- og storkøkkener.

Cateringprojekt.dk
Vores storkøkken projektafdeling her fået egen hjemmeside med fokus på det de er rigtig gode til: at levere et færdigt resultat – HVER GANG! Har du et storkøkkenprojekt stort som småt, så er de altid klar til at hjælpe. Vi er også klar på at tage udfordringen op med renovering af dit nuværende storkøkken.

Fagor.dk
Vores største leverandør af industrielle maskiner er Fagor. Vi er Fagors officielle danske samarbejdspartner og har solgt mere end 1800 maskiner til mere end 1000 glade kunder. Fagor har stort dansk lager med dag til dag levering og et stort netværk af både forhandlere samt servicepartnere klar til at hjælpe hvis noget går galt.

Wallshop.dk
Konceptet er helt enkelt – vi har koncentreret os om alt til væggen. Både når det drejer sig om beklædning af selve væggen i form at murstensskaller, akustikpaneler eller når det gælder pynt i form af hylder, lamper, billeder mv.

Alttilbordet.dk
Vi er leverandør af danmarks største udvalg af produkter til dit bord – både hverdags bordet og til festlige lejligheder.

Cateringudlejning.dk
Udlejning af storkøkken og catering udstyr. Vi ved hvor afgørende det er for dig som lejer at udstyret virker. Vi er blandt Danmarks største udlejere af storkøkkenudstyr såvel som industriovne, industri friture mv. til festivaler, events og store arrangementer.

Gastrobutikken.dk
Hos gastrobutikken.dk henter vi kvalitetsudstyr fra nogle af de bedste producenter i hele verden. Produkterne bliver anvendt i restaurationsbranchen i hele Europa. Vores mission er at flytte denne kvalitet hjem i de private køkkener.

Cateringmarine.dk
Vores side dedikeret til udstyr der er beregnet til brug på skibe. Her er pålidelighed, levering til tiden og viden om den specielle skibs-el et nøgleord. Hos Cateringmarine ved vi alt om at levere til skibsindustrien og vi har de bedste leverandører i ryggen.