Retur og ombytning

Returnering af varer

Du har 14 dages returret på dine varer – og har du købt forlænget returret kan du have op til 60 dage. Vi forstår det jo godt – men vi er stadig kede af vi ikke kunne hjælpe dig med et lækkert produkt i denne omgang.

Vi både sender og modtager rigtig mange pakker hver eneste dag og derfor er det vigtigt for at kunne behandle din retursag hurtigst muligt, at du hjælper os lidt på vej. Først og fremmest skal vi bede dig udfylde formularen nedenfor.

Når den er udfyldt får du en bekræftelsesmail. I den står et sagsnummer, som du blot skal notere på pakken – du behøver ikke printe noget ud. Herefter er det blot ned til din foretrukne pakkeshop for at sende pakken retur. Adressen står i den mail du får, når du har udfyldt formularen.

Returformular

Returnering

Varer returneres inde for 14 dage til følgende adresse:
Kpa Inventar ApS, Knivblokken.dk
Rømersvej 31
7430 Ikast

Hos Knivblokken.dk betaler du selv dine returnerings omkostninger. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan tilkøbe 30 dages returret, ved at tilkøbe varen “30 dages returret”. Bemærk: denne skal bestilles forinden købet, for at være gældende.

BEMÆRK: pakker der sendes retur til GLS pakkeshop eller Post Nord pakkeboks eller DAO pakkeshop bliver ikke afhentet, og vil derfor efter 14 dage kommer automatisk retur til afsender. Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen frem til tidspunktet for varens levering. Du kan med fordel genbruge emballagen fra Knivblokken.dk. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Vedlæg en kopi af ordrebekræftelsen eller gør tydeligt opmærksom på hvilket ordrenummer der er tale om.

Tilbagebetaling af beløb:
Vi tilbagefører dine penge, så snart vi har modtaget og kontrolleret din returnering. Der går i gennemsnit 7-10 hverdage (man-fre), fra din pakke er sendt retur, til at den er registreret på vores lager. Du modtager en e-mail med bekræftelse af registreringen og refunderingen af købsbeløbet.
Hvornår beløbet er disponibelt på din konto, afhæniger af måden beløbet tilbageføres. Se nedenfor.

– Visakort: 1-3 hverdage
– MasterCard: Efter din næste saldoopgørelse.
– Bankoverførsel: 1-6 hverdage

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Har en vare været brugt, vil værdiforringelsen fragå din tilbagebetaling. Sørg derfor for at holde beskyttelses folien på varerne, indtil du er sikker på, at du ikke vil gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling af købs beløbet Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leverings omkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leverings form end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.