Miyabi 5000MCD

Serien: Æstetik har altid spillet en stor rolle i det japanske køkken. Det ses på sushi hvor anretningen er mindst lige så vigtig som duften og smagen. Det ses også på Miyabi 5000 MCD serien der er smukt udført af det bedste stål og det fineste træ, der både tiltaler professionelle – såvel som amatør kokke.

Håndtaget: Håndtaget er fremstillet af Masur Birk med øje for struktur, årer for at sikrer at hver enkelt kniv er fremstillet smuk og unik. Der findes ikke to ens Miyabi knive. Håndtagets udformning er en klassisk Japansk form, der kaldes et D-håndtag.

Stålet: Den patenterede CRYODUR® klinge, er med sin inspiration fra de Japanske samurai-sværd et kunstværk i sig selv. Stålet hærdes ved hvad der kaldes en is-hærdning, som foregår ved -196°. Det giver stålet en helt exceptionel hårdhed. Knivens kerne er omgivet af 100 lag kvalitets stål, af ståltypen MC63. Stålet rammer 63 på Rockwell’s hårdheds skala. Den velkendte klingebehandling sætter prikken over i’et, og giver bladet det klassiske ”hamrede” look.

Viser alle 8 resultater