Forskærekniv 20 cm. 67 lag Damascus stål
Om KONISEUR – Tools By Gastro
KONISEUR – Tools By Gastro er knivblokkens egen nyligt udviklede knivserie, der i samarbejde med gode kunder af huset, og vores producent er udviklet til at passe til ethvert køkkenbehov. Serien indeholder alle de gængse knive der bruge i både et industrikøkken, og et privat køkken. KONISEUR – Tools By Gastro er derfor både for dig der arbejder professionelt, og for hobbykokken. Knivene er produceret i kvalitetstål og kernen er omgivet af 66 lag rustfrit Damaskusstål. Skæftet er udført i bakterieafvisende G10-komposit, som er kendt fra Japanske knivserier. Hårdheden i stålet er 59-61 HRC, som betyder at din slibning holder betydeligt længere, end alm. vestlige kokkeknive. Lagene ses i de smukke aftegninger i stålet, som viser at dette produkt er noget helt specielt. En kompromisløs knivserie af de bedste materialer – KONISEUR – Tools By Gastro.
– Håndsleben 16-graders knivsæg
– Kernestål omgivet af 66 lag rustfrit Damaskusstål (67 lag i alt)
– Hårdhed: 59-61 HRC
– Skæfte: G10-komposit baktieriaafvisende håndtag
https://youtu.be/tJyhemuT91Y
Gastrobutikken.dk og Knivblokken.dk er en del af Kpa Koncernen, som har eksisteret siden 1994. Vores passion er lækkert og holdbart kvalitetsgrej, som vi sælger til private via denne side og til professionelle (KUN virksomheder) via Cateringinventar.dk. Skal du have kvalitetsgrej i privaten – så er det Gastrobutikken.dk og Knivblokken.dk