Miyabi 5000MCD forskærkniv, 24 cm – Sujihiki er en meget fin trancherkniv og kan sammenlignes med den europæiske filetkniv. Den er ideel til at skære råt eller tilberedt kød og fisk.
En ultra skarp kniv, får du med denne serie. Hele 100 lag og en hårdhed på 63 Rockwell skærer du nemt gennem culotte stege, tomater, laksefileter og hvad du ellers har lyst til at give dig i kast med. 5000MCD klarer alt.
MicroCarbide pulverstål med en hårdhed på 63 Rockwell (HRC).
Håndtag i Masur birketræ
Bladet er udarbejdet i 101-lag stål og skabt ved CRYODUR® produktions-processen
Damask-design
MIYABI ER ÆGTE JAPANSKE KNIVE: HØJ KVALITET OG UOVERTRUFFEN SKARPHED DER GIVER DIG DET PERFEKTE SNIT.
OBS: Klik på mere info for at læse mere om Miyabi knivene og deres historie.
Gastrobutikken.dk og Knivblokken.dk er en del af Kpa Koncernen, som har eksisteret siden 1994. Vores passion er lækkert og holdbart kvalitetsgrej, som vi sælger til private via denne side og til professionelle (KUN virksomheder) via Cateringinventar.dk. Skal du have kvalitetsgrej i privaten – så er det Gastrobutikken.dk og Knivblokken.dk