Sujihiki fra Miyabi 5000FCD serien 24 cm. Denne sujihiki kniv svarer til den europæiske filetkniv. Den er ideel til at skære råt kød og tilberedt kød, samt fisk. Miyabi 5000FCD blad er lavet af 49 lag stål, med en hårdhed på ca. 61 rockwell. Skaftet er produceret i et ergonomisk skaft i sort pakkatræ. Dette giver den perfekte balance.
Knivtype: Sujihiki
Bladlængde: 24 cm
Skaft: Ergonomisk skaft i pakketræ
Hårdhed: 61 Rockwell
Stål: 49 lag
Gastrobutikken.dk og Knivblokken.dk er en del af Kpa Koncernen, som har eksisteret siden 1994. Vores passion er lækkert og holdbart kvalitetsgrej, som vi sælger til private via denne side og til professionelle (KUN virksomheder) via Cateringinventar.dk. Skal du have kvalitetsgrej i privaten – så er det Gastrobutikken.dk og Knivblokken.dk