Professionel knivslibning – Minimum 6 knive
Indlever dine knive i vores butik på, Rømersvej 33, 7430 Ikast. eller få tilsendt et pakkelabel, og send direkte til vores slibieri.
Da vi er mere ekspedition ved at sende knive frem og tilbage, er det en smule dyrere når de skal sendes, men heldigvis ikke meget mere end prisen på et pakkellabel
Priser ved indlevering i fysisk butik på Rømersvej 33, 7430 Ikast.
0-6 knive = 399,- inkl. moms
7-12 knive = 599 inkl. moms
13-24 knive = 1199 inkl. moms
25-50 knive = 2399 inkl. moms
Priser ved fremsendelse af pakkelabel
0-6 knive = 499,- inkl. moms
7-12 knive = 699 inkl. moms
13-24 knive = 1299 inkl. moms
25-50 knive = 2499 inkl. moms
1. Læg denne varer i kurven på hjemmesiden og bestil. Inde for 24 timer modtager du et forudbetalt pakkelabel.
2. Pak dine knive forsvarligt i en kasse (evt. rullet ind i viskestykker og håndklæder). Klister label på kassen og post den i din lokale GLS pakkeshop.
3. Senest 7 hverdage efter afsendelse, modtager du dine frisk slebet knive. ENJOY 🙂
Vi er stolte af at kunne tilbyde knivslibning til vores kunder. Det er let og enkelt, og du får den bedste og mest nænsomme slibning. Vores sliberi
tager de absolut højeste hensyn til din kniuvs type, udformning, og stål, således alle kniv ikke blot bliver slebet “over én kam”
Så hvad end din kniv er keramisk, VG10 stål (Damascus), SG2 Pulserstål (Damascus), bruges kun det bedste udstyr, anbefalet af de forskellige producenter.
Fakta om knive (og sløve knive):
– Skarpe knive giver et rent snit, og er med til at holde saft og kraft inde i råvarerne. Det giver en bedre smag og er med til at forlænge holdbarheden på fødevarerne. Skulle uheldet være ude heler de rene snit meget hurtigere.
– Sløve knive skærer ikke men maser sig gennem råvarerne. I stedet for at blive skåret bliver fibrene flænset eller helt mast. Det øger iltoptaget i madvarerne og får dem f.eks. til at blive hurtigere brune.
– Sløve knive er utilregnelige og giver flere skader i køkkenet, blandt andet fordi, der skal bruges alt for mange kræfter på at arbejde sig gennem råvarerne, og fordi eventuelle så tager længere tid at hele.
– Gamle jernknive er tit af virkelig høj kvalitet. Selvom de er rustet, kan de ofte reddes og slibes op igen. Det er både billigere og mere bæredygtigt, end at købe nyt.
– Knivloven siger, at man gerne må bære sin kniv med et ’anerkendelsesværdigt formål’, så den må godt transporteres til slibning, den skal bare være pakket forsvarligt ind.
– Kniven skal slibes, når den ikke længere kan stryges op til at blive helt skarp. Hvis kniven ikke kan gå ubesværet gennem en tomat, så er det tid til en slibning.
Gastrobutikken.dk og Knivblokken.dk er en del af Kpa Koncernen, som har eksisteret siden 1994. Vores passion er lækkert og holdbart kvalitetsgrej, som vi sælger til private via denne side og til professionelle (KUN virksomheder) via Cateringinventar.dk. Skal du have kvalitetsgrej i privaten – så er det Gastrobutikken.dk og Knivblokken.dk