Denne brødkniv er et rent håndværk fra bladet til enden af håndtaget.
Den er fleksibel og er designet til, at du skal være ét med kniven i køkkenet. Knivens kerne er et ST650 pulverstål og har en hårdhed på 62-63HRC. De øvrige lejer er lavet af rustfrit stål 316/316l og tilsammen er de blevet vakuumbehandlet. Det betyder, at skarpheden holder længe og holder en skala på N7-N8 i lang tid med lettere knivpleje.
Håndtaget er lavet af oliventræ og messing.
ST650 pulverstål er en ny ståltype, som er udviklet af Ryda knives og deres partnere.
Stålet er testet med ISO 29581-2/ SP0653/ SP1494 standarder.
Specifikationer
Type: Brødkniv
Længde: 23 cm.
Antal lag: 73
Kerne: ST650 pulverstål
Hårdhed: 62-63 Hrc
Slibevinkel: 15 grader på begge sider
Skæfte: Oliven træ
“Vi har mange partnere, der hjælper os med at lave vores knive. Denne drøm ville have været umulig, hvis det ikke var for vores fantastiske partnere. Ligesom vores partnere i Kina, der laver vores håndlavede klinger. Og vores lokale slibemester her i Sverige, som vi samarbejder med for at sikre, at knivene får den perfekte slibning.”
Gastrobutikken.dk og Knivblokken.dk er en del af Kpa Koncernen, som har eksisteret siden 1994. Vores passion er lækkert og holdbart kvalitetsgrej, som vi sælger til private via denne side og til professionelle (KUN virksomheder) via Cateringinventar.dk. Skal du have kvalitetsgrej i privaten – så er det Gastrobutikken.dk og Knivblokken.dk