Blandt det absolut bedste fra Fujii er denne kokkekniv på 210 mm i tre lag med kerne af aogami-2 (Blue-2)
Knivens profil er den klassiske gyoto, som er hjørnestenen i enhver knivsamling. Denne kniv udmærker sig ved sin særligt tynde profil, der i kombination med kernen af blåt stål giver en meget let skæreoplevelse, som man sjældent finder hos tilsvarende knive af denne type.
Denne kniv er smedet i tre lag, hvor kernen på hver side er belagt med et blødt lag rustfrit stål. Stålet i kernen, aogami-2, er en af de klassiske japanske legeringer, der er kendetegnet ved et højt kulstofindhold, jern og en anelse krom. Du bør derfor forvente, at kernestålet på denne kniv vil ruste.
Skæftet er af bejdset mahogni og kniven føles generelt let – netop på grund af den beskedne tykkelse.
Gastrobutikken.dk og Knivblokken.dk er en del af Kpa Koncernen, som har eksisteret siden 1994. Vores passion er lækkert og holdbart kvalitetsgrej, som vi sælger til private via denne side og til professionelle (KUN virksomheder) via Cateringinventar.dk. Skal du have kvalitetsgrej i privaten – så er det Gastrobutikken.dk og Knivblokken.dk