Changhan har i samarbjede med den anderkende stjernekok, Thomas Keller, udviklet og fremstillet et skærebræt, som ikke bare er smukke og æstetiske af udseende, men som også beskytter dine knive samtidig med, at det lever op til alt det praktiske et skærebræt skal kunne.
Thommas Keller er amerikans kok, resturantør og kogobogsforfatter. Han har igennem sin karierer vundet flere priser for sin madlavning, både personligt og gennem hans resturenter. Han er blandt andet blevet kåret til Amerikas bedste kok flere gange. Han har en stor pasion til madlavning, og ikke mindst til kokken mest brugte redskber, kniven og skærebrættet.
Et almindeligt klasisk skærebræt er som oftes skåret langs med årerne i træet. Det gør skærebrættet hådt og holdbart, men slider og ødelægger også kniven uanset træsort. Thomas Keller og Cagshang har haft særligt øje for dette under udviklingen af dette skærebræt, så du kan holde skarpheden på din kniv så længe som muligt. Skærebrættet er produceret af massiv nordameriansk sort valnøddetræ, som er endeskåret. Ved at benytte sig af endeskåret træ, sikres din knivs holdbarhed og skarphed. Farven på skærebrættet er 100% naturlig, kun behandlet med en en 100% fødevarersikker miniralolie, som er påført af flere gange, og er poleret ned i træet, hvor efter en fugtsikrende bivoks er kommet på til sidst, for at sikre styrke og holdbarhed.
Skærebrættet er håndlavet i Pennsylvania i USA. Dette giver et unikt look til hvert skærebræt. Skærebrættet er udstyret med et håndtag i hver side, som gør nemt at bære rundt på. Der ud over er det vendbart, så du kan benytte begge sider af skærebrættet. Efter brug anbefales det at skærebrættet kun vaskes af i hånden.
Gastrobutikken.dk og Knivblokken.dk er en del af Kpa Koncernen, som har eksisteret siden 1994. Vores passion er lækkert og holdbart kvalitetsgrej, som vi sælger til private via denne side og til professionelle (KUN virksomheder) via Cateringinventar.dk. Skal du have kvalitetsgrej i privaten – så er det Gastrobutikken.dk og Knivblokken.dk