Caso vakuumpakker Gourmet VAC 180
979,00 DKK1.399,00 DKK
Beskrivelse
En vakuumpakker gør det let at vakuumere fisk, kød, grøntsager og frugt til marinering, sous vide tilberedning eller opbevaring i f.eks. fryser eller køleskab. Under vakuum øges holdbarheden af fødevaren betragteligt og mindsker dermed madspild i hverdagen. Vakuumering åbner porerne i kødet og gør marineringen og selve arbejdsgangen til et hurtigt gøremål.
Denne Caso GourmetVAC 180 vakuumpakker har følgende egenskaber:
Posebredde: Op til 30 cm uanset længde
Pumpevolumen: 9 L/min
Vakuum: Max -0,75 bar (90%)
Automatisk vakuum og forsegling
Manuel svejsning
Stopknap, så vakummering kan afsluttes
2 svejsetråde
Patenteret låsehåndtag
Udtageligt vakuumkammer for lettere rengøring
Elektroniske temperaturkontrol sikrer at maskinen ikke lider overlast
Der medfølger: Der medfølger: 10 stk. professionelle Caso vakuumposer (20×30 cm)
Bemærk: Maskinen kan rengøres med en fugtig klud, hvor det er vigtigt at begge pakninger er helt tørre inden maskinen igen anvendes, samt er det meget vigtigt at maskinen altid efterlades åben, da dette ellers kan ødelægge pakningerne .Certificeringer CE,GS
Cutter (integreret) Nej
Folieboks Nej
Maks. svejsebredde (cm) 30
Effekt i watt 120
Signaltone Nej
Svejsetråd – antal 2
Svejsetråd tykkelse (mm) 2,5
Vakuumkammer (udtageligt) Ja
Vakuum hastighed (L/min) 9
Vakuumtryk (bar) -0,75
Vakuumtryk (procent) 90
Spænding i volt 220-240
Caso vakuumpakker Gourmet VAC 180
- Op til 60 dages returret (tilkøb)
- 10.000 m2 lager i DK
- Leveringstid 2-5 hverdage